Bu yıl ölenler Tarihte Bugün Raytingler Ay evresi Seninle Aynı Burçta Tarihte Bugün Başbakanlar
GEÇEN SENE ÖLENLER Tarihte Bugün Gazeteleri Tarihte Bugün Mail Kutunda
Bugün: Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü
[detay]

Tomris İncer Hayatını Kaybetti

~ 5 Ekim 2015
Tomris İncer Hayatını Kaybetti


Tarihte Bugün Paylaş

5 Ekim 2015 - Tomris İncer Hayatını Kaybetti

Sinema ve dizi oyuncusu Tomris İncer, 67 yaşında yaşamını yitirdi

Sinema ve dizi oyuncusu Tomris İncer, 67 yaşında yaşamını yitirdi

( 4 sene olmuş ) Ölüm Günü   tarihtebugun.org

 
Tarihte Bugün Cumhurbaşkanı     Tarihte Bugün Başbakanlar

16 Mart 1948 Bulgaristan doğumludur.
1974 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna girmiştir.

Filmografi

Racon - 2015
Böyle Bitmesin - 2012
Aşk ve Ceza - 2010
Tramvay (film)- 2006
Binbir Gece - 2006
Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol - 2005
Bir İstanbul Masalı - 2003
Aşk ve Gurur - 2002
Gönlümdeki Köşk Olmasa - 2002
Karşılaşma - 2002
Çamur - 2002
O da Beni Seviyor - 2001
Bana Old and Wise'ı Çal - 1998
Kuşatma Altında aşk - 1997
Aylaklar - 1994
Tersine Dünya - 1993
Gizli Yüz - 1990
At Gözlüğü - 1978
Azap - 1973

TARİHE NOT DÜŞ - YORUM ALANI (Yorum yazmak için Üye olmaya Gerek Yok! Mail adresiniz paylaşılmayacak.)

Merhaba

Tarihe Not Düş - Henüz Yorum Yok :(
Bu konu hakkında henüz yorum gelmedi. İlgini çeken bu konu hakkında bir kaç satır Tarihe Not Düşer misin ?

Bunlar da ilgili olabilir

İlginizi Çekebilir...

Bu Yıl Ölenler

2019 Yılı ölen ünlüler istatistikleri



Dolar: 5.8095 ,   Euro: 6.6153 ,

Sterlin: 7.4240 TL,   Döviz Kurları ->