Koparmada 167.5 kiloyla ilk altın madalyasını alan olimpiyat şampiyonu Taner Sağır, silkme müsabakasındaki ilk hakkında gerçekleştirdiği 192.5 kiloluk kaldırışıyla, silkme ve toplamda da altın madalya almayı garantiledi.
Taner Sağır, silkmede 192.5 kilo ve toplamda da 360 kiloyla altın madalyanın sahibi oldu. Silkmede Bulgar Ivan Stoıtshov, 190 kiloluk kaldırışıyla ikinci sırayı alırken, Rumen Sebastian Dogariu, 187.5 kiloyla üçüncülüğü elde etti.
Toplamda ise Taner Sağır'ın ardından Rumen Sebastian Dogariu 347.5 kiloyla gümüş, Bulgar Ivan Stoıksov da 345 kiloyla bronz madalya kazandı
TB Arşiv Kaydı #37780
22
Nisan
2005
21 Yıl Önce
Taner Sağır Üç altın madalya kazandı
Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da devam eden 84. Avrupa Erkekler Halter Şampiyonası'nda podyuma çıkan 77 kiloda Taner Sağır, 3 altın madalya kazandı.
54.1B
HİCRİ: 13 Rebiülevvel 1426
RUMİ:28 Ocak 1442
Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da devam eden 84. Avrupa Erkekler Halter Şampiyonası'nda podyuma çıkan 77 kiloda Taner Sağır, 3 altın madalya kazandı.
Yorumlar
Yorumlar 0
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız .
Tarih Navigasyonu
Bu tarihi (22 Nisan) farklı açılardan keşfedin:
Şu an sessizlik hakim...