Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi girişinde bulunan 970 metre uzunluğundaki Çaycuma Köprüsü'nün yaklaşık 100 metrelik bölümü çöktü. Yayalar, bir otomobil ve bir minibüs Filyos Çayı'na düştü. Köprünün çöken bölümüyle Filyos Çayı'na düşen otomobildeki 2 kişi şans eseri kurtuldu. Minibüsteki 10 kişi ve köprünün üzerinde yürürken Filyos Çayı'na düşen 5 yaya ile birlikte toplam 15 kişi ise kayıp. KAYIPLARIN ADLARI Minibüste bulunan yolcular ve yayaların isimleri belli oldu. Minibüs sürücüsü: İsmail Örenbaş Yolcular: Mehmet Başören, Meryem Başören, Tahir Özkafa, Kadın Saraç, Serdar Saraç, Aziz Gülşen, Kemal Gülşen, Sezgin Gülşen, Alim Başören Yayalar: Hayriye Güner, Nazife Kabuk, Veli Kaya, Necati Azaklıoğlu, Ali Rıza Kaya.
TB Arşiv Kaydı #37870
6
Nisan
2012
14 Yıl Önce
Çaycuma köprüsü çöktü
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi girişinde bulunan Çaycuma Köprüsü çöktü. Köprüden geçen araçlar ve yayalar Filyos Çayı'na düştü.
15.5B
HİCRİ: 14 Cemaziyelevvel 1433
RUMİ:28 Ocak 1442
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi girişinde bulunan Çaycuma Köprüsü çöktü. Köprüden geçen araçlar ve yayalar Filyos Çayı'na düştü.
Yorumlar
Yorumlar 0
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız .
Tarih Navigasyonu
Bu tarihi (6 Nisan) farklı açılardan keşfedin:
Şu an sessizlik hakim...